• Cradle to Cradle Certified™ Silver

    Ga op zonne-energie met SunPower

    SunPower is het eerste zonne-energiebedrijf dat het predicaat Cradle to Cradle Certified™ Silver heeft ontvangen voor zijn gelijkstroom zonnepanelen.

SunPower is het eerste zonne-energiebedrijf dat het predicaat Cradle to Cradle Certified™ Silver heeft ontvangen voor zijn gelijkstroom zonnepanelen.

C2C Silver-certificering

SunPower® gelijkstroom zonnepanelen zijn nu Cradle to Cradle Certified™ Silver.

Het predicaat Cradle to Cradle Certified TM Silver is natuurlijk een geweldige prestatie voor een product, maar we zijn bijzonder vereerd dat onze gelijkstroom zonnepanelen, die in Mexico en Frankrijk worden geproduceerd, de eerste zonnepanelen ter wereld zijn die dit predicaat hebben ontvangen1. De certificeringsvereisten omvatten het inkopen van materialen die veilig zijn voor mens en milieu en ervoor zorgen dat deze materialen aan het einde van hun productlevensduur worden gerecycled. Daarnaast wordt het belang benadrukt van respect voor de natuurlijke omgeving en de mensen die het product vervaardigen, evenals het gebruik van hernieuwbare energie en het behoud van water.

  • 1. Sinds september 2014.
LEEDS certification

Verdien meer LEED-punten voor uw commerciële project met SunPower

LEED®-certificering wordt gebruikt als een kwaliteitslabel en certificeringsprogramma voor milieuvriendelijke gebouwen. De selectie van producten en energieoptimalisatie spelen een belangrijke rol bij certificering. SunPower® Series E- en X-serie zonnepanelen bieden het beste rendement op investering als het aankomt op het verdienen van LEED-punten voor uw projecten, omdat zij op Silver-niveau zijn gecertificeerd als Cradle to Cradle ™. Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

In tegenstelling tot eco-labels die slechts naar één aspect kijken, is het programma voor producten die het predicaat Cradle to Cradle Certified ontvangen gebaseerd op een productkwaliteitstandaard die kijkt naar productontwerp, productie- en inkooppraktijken, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en ethische principes. De C2C-certificering is een symbool voor ons streven om op een andere manier na te denken over stroomvoorziening in de wereld door het aanbieden van energie-oplossingen die inherent duurzaam en voordelig zijn.

Cradle to Cradle CertifiedTM is een keurmerk dat wordt afgegeven door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute.