• Kleine en middelgrote bedrijven

Verklaar uw onafhankelijkheid

Uw bedrijf hoeft niet te vrezen voor de volgende elektriciteitsrekening. SunPower kan u helpen de exploitatiekosten terug te dringen en een grote stap te zetten richting onafhankelijke energieopwekking. Het wordt hoog tijd om het heft weer in eigen handen te nemen.

Body: 

Beproefde energieoplossing

De commerciële zonne-energieoplossing van SunPower® is ontworpen om een maximaal rendement op uw investering te leveren. We hebben de uiterst efficiënte zonnepanelen van SunPower® gecombineerd met toegang tot financiering, vakkundige installateurs en een gecombineerde energie- en productgarantie van 25 jaar – de beste garantie in de hele sector.

Geen wonder dat we in de hele wereld al meer dan 13 miljoen zonnepanelen hebben geïnstalleerd, in elk denkbare klimaattype.

sunpowerhasaprovensolarenergysolutionforsmallbusinessowners.jpg
smb block 3

De juiste mensen voor de juiste klus

EHet gaat er niet alleen om wat u doet, maar ook om wie u kent. Om ervoor te zorgen dat uw project soepel verloopt, hebben we een van de meest uitgebreide netwerken van getrainde en gecertificeerde zonne-installateurs ter wereld opgezet. Sterker nog, we zijn een van de weinige fabrikanten die een krachtig technisch trainingsprogramma aan installateurs aanbieden.

coffee bean

Eenvoudig besparen

Stap 1 - Advies en voorstel

Uw lokale SunPower-partner ontwikkelt een SunPower-voorstel voor u op maat.

Stap 2 - Installatie

We werken met lokale zonne-installatiebedrijven die over een SunPower-certificering beschikken en zich over alle aspecten ontfermen: van installatie, vergunningen en subsidies tot testen en aansluiten.

 

Stap 3 - Activering

Zet de schakelaar om en begin meteen met elektriciteit besparen!