• Grootschalige zonne-energiecentrales

    Nieuwe kansen beginnen met solide partnerschappen

Nieuwe kansen beginnen met solide partnerschappen

We geloven in de belofte dat de zon de Nederlandse samenleving van energie kan voorzien. Wilt u eigenaar of exploitant van een energiecentrale worden, een winstgevende investering doen of het risico van groene projecten verlagen? SunPower biedt u de uitgebreide expertise die nodig is voor een energie-oplossing op maat die aan uw doelstellingen voldoet.

Wij streven ernaar uw zonneproject werkelijkheid te laten worden!

Houdt u zich bezig met de ontwikkeling van zonne-energieparken? Bij SunPower investeren we zelf in de meeste van onze zonneprojecten. Dit houdt in dat uw project voor ons net zo belangrijk is als voor u. Dankzij onze bewezen staat van dienst, betrouwbare technologie en financiële slagkracht, door de ondersteuning van Total, onderhouden we uitstekende relaties met internationale financiële instellingen wereldwijd en hebben we toegang tot kapitaal tegen de laagste kosten en een gestroomlijnde projectfinanciering.

Aantoonbare ervaring

Als toonaangevend aanbieder van zonne-energie heeft SunPower de afgelopen 30 jaar al meer dan 3 gigawatt aan zonneprojecten ontwikkeld, ontworpen en geïnstalleerd, met een uitstekend rendement op de investering dat voldoet aan de unieke behoeften van de belanghebbenden van energiecentrales.

Een groeiende portefeuille met innovatieve projecten

Verticaal geïntegreerd

Verticale Integratie

SunPower is een van de meest geïntegreerde bedrijven in de sector. Door het beheersen van onze waardeketen zijn we in staat onnodige vertragingen nagenoeg te elimineren en een tijdige oplevering van projecten te waarborgen. Onze geïntegreerde aanpak zorgt er verder voor dat projecten binnen het budget blijven, omdat we rechtstreeks controle houden over de kosten op zowel component- als systeemniveau.