Play

Betere producten voor zonne-energie

Play

 

Stelt conventionele zonnepanelen in de schaduw.

De Maxeon® zonneceltechnologie, die door SunPower in Californië is ontwikkeld, haalt meer energie uit elke straal zonneschijn. Voeg daar onze elegante vormgeving en indrukwekkende duurzaamheid aan toe.

 

restechrev

SunPower® Maxeon® kwaliteitscellen

Vergeleken met een conventioneel paneel produceert een zonnepaneel van SunPower gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie met hetzelfde oppervlak.1

residentialrev

Lage rekeningen, hoogwaardig ontwerp.

De SunPower® Signature Black zonnepanelen zeggen iets over uw goede smaak en verlagen uw maandelijkse energierekening.

restechnolog3

De hardst werkende systemen onder de zon.

Als u voor zonne-energie kiest, ga SunPower®. De zonnepanelen van SunPower zijn ontworpen om eerder te ontwaken, harder te werken en aan het eind van de dag later uit te schakelen. Zo profiteert u optimaal van de in overvloed beschikbare zonne-energie en van de enorme kostenbesparingen die deze oplevert.

restechnolog4

Aantoonbare betrouwbaarheid

De zonnesystemen van SunPower zijn met veel zorg ontworpen, uitgebreid getest en dus opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden: 
temperatuurschommelingen, windstoten, vocht, hagel, enzovoort.

Daarom gaan we ervan uit dat onze zonnepanelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden.2

 

Subhead: 
Een betere garantie begint bij een beter product
Body: 

SunPower biedt als enige 25 jaar garantie op zowel het paneel zelf, de prestaties ervan als de service. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zonnepanelen u jarenlang meer energie en besparingen zullen opleveren.*

  • *. Deze service is uitsluitend van toepassing op zonnepanelen die geïnstalleerd werden in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.
Body: 

sunpower-volledige-betrouwbaarheidsgarantie