• Kies voor een installateur van SunPower!

    Overstappen naar zonne-energie

Bij de overstap naar zonne-energie zijn er twee belangrijke zaken: hoogwaardige zonnepanelen, waarmee u uw investering terugverdient, en een betrouwbare installateur die alles soepel laat verlopen.

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van zonne-energie, heeft SunPower een lokaal netwerk van partnerinstallateurs opgezet.Op deze manier kunnen we u verzekeren dat u samenwerkt met een betrouwbare installateur die de hoogste kwaliteit en de beste klantenservice biedt.

installers

Voor de nodige gemoedsrust, die alleen een installateur van SunPower biedt

Er is een goede reden waarom we met lokale zonne-installateurs samenwerken: zij kennen de Nederlandse markt en kunnen u dus adviseren over de lokale voorschriften, vergunningen en subsidies. Zij ondersteunen u echt bij elke stap in het proces. Al onze installateurs selecteren en trainen wij zelf. Daardoor kunnen we garanderen dat zij alles weten over de SunPower-technologie en dat zij uw SunPower-zonnesysteem installeren op een manier die voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. Voor u dus geen onaangename verrassingen!

 

Voor uw project hebt u een installateur met de juiste kennis nodig, met expertise en een visie om u te helpen bij het ontwerpen en plannen van uw zonne-energiesysteem.