Vertrouwen begint met de beste zonnetechnologie

SolarStratos airplane with SunPower Maxeon solar cells

Het was eenvoudig om te kiezen voor zonne-energie. Maar het lijkt behoorlijk lastig om erachter te komen wat de beste zonnepanelen zijn.

Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Al bijna 35 jaar ontwerpen en bouwen we de meest geavanceerde zonnepanelen in de branche.

Wij zijn ervan overtuigd dat zonne-energie ongekende mogelijkheden biedt. Zonnetechnologie vergroot het vertrouwen. Wij blijven onszelf uitdagen omdat wij vinden dat u recht heeft op de voordelen van zonne-energie.

Image
SunPower Demand Better Solar

Baanbrekend

Wij geloven dat records er zijn om te breken.

De meest avontuurlijke zonnepioniers kiezen voor SunPower®-technologie om hen te helpen ter land, ter zee en in de lucht wereldrecords te vestigen.

Diezelfde innovatieve technologie is ook beschikbaar voor uw huis of uw bedrijf.

Image
Solar stratos plane flying over blue ocean

Vertrouwd door experts

Grote bedrijven en experts over de hele wereld, waaronder 8 van de 10 grootste verbruikers van zonne-energie in de VS.

Onze klanten vertrouwen op ons, want zonne-energie doen we niet zomaar erbij. Wij gaan er voor 100% voor. We zijn trots op onze geschiedenis. Sinds 1985 hebben we al meer dan 30 miljoen SunPower®-zonnepanelen geïnstalleerd. Dat is vergelijkbaar met 11 miljoen auto's minder op de weg.

En we hebben grootse plannen voor de toekomst. We investeren meer in research & development dan elk ander bedrijf in silicium zonnecellen en we hebben meer dan 1.000 patenten voor zonne-energie.

Image
Toyota HQ in Plano Texas with SunPower solar panels

Uitzonderlijke producten

Profiteer van zekerheid en besparingen. U heeft gezien hoe onze zonne-energie naar de stratosfeer is gegaan. Hier op aarde is diezelfde SunPower®-technologie beschikbaar om de energierekening voor huizen en bedrijven te helpen verlagen.

Wel een groot dak, maar geen groot budget? Nauwelijks ruimte, maar wel een hoog energieverbruik? SunPower heeft de oplossing.

Ons robuust paneelportfolio staat garant voor een indrukwekkend scala van krachtige oplossingen, elk ontworpen voor optimale prestaties, maximale besparingen en langdurige betrouwbaarheid. En omdat SunPower een Tier 1-fabrikant is1Bron: IHS Markit 2019 and Bloomberg New Energy Finance 2019 met bijna 35 jaar ervaring op het gebied van zonne-energie, weet u dat u de beste keuze maakt voor de komende decennia.

Image
SunPower Maxeon all-black solar panel

Zonne-energie waarop u kunt rekenen

Gaat het door u gekozen zonne-energiebedrijf langer mee dan de garanties die het biedt? SunPower is er ook in de toekomst. SunPower is opgericht in 1985 en is dus al meer dan 34 jaar actief. Er zijn niet veel concurrenten die ons dat nadoen.

SunPower Here to Stay Infographic

De bovenstaande informatie is juist en nauwkeurig in september 2019.
1. Tesla kocht Solar City op 21-11-2017.
2. LG lanceerde zijn eerste zonnepaneel in massaproductie in 2010.

Een mooiere toekomst met zonne-energie

Natuurlijk wekken alle zonnepanelen schone energie op, maar SunPower gaat nog een stap verder. Wij leggen de lat hoog voor wat betreft ecologische en maatschappelijke duurzaamheid. Zoals geformuleerd in onze "Beneficial by Design" filosofie willen we een actieve bijdrage leveren aan de regeneratie van milieu en maatschappij. Van onze SunPower® Maxeon® gelijkspanningspanelen die de onderscheiding Cradle to Cradle Certified in de wacht hebben gesleept, tot ons Light on Land-programma: we zijn er trots op dat we koploper zijn op het gebied van zorg voor het milieu.

"Cradle to Cradle Certified is een keurmerk onder licentie van het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Cradle to Cradle Certified™ is een meervoudig certificeringsprogramma dat producten en materiaal onderzoekt op veiligheid voor mens en milieu, ontwerp voor toekomstig gebruik en duurzame productie.

Image
sheep grazing underneath a SunPower solar system

Zonne-energie,
maar dan eenvoudig

Laat onze experts het werk doen. We brengen u in contact met een lokale installateur
die u bij elke stap van het proces begeleidt.

Investeer met vertrouwen

25 jaar Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen

Voor alle SunPower-panelen geldt onze Volledige Betrouwbaarheidsgarantie voor panelen, met een toonaangevende dekking van 25 jaar.1Voor zonnepanelen die zijn geïnstalleerd door SunPower of door erkende SunPower-installateurs. Reparatie, vervanging of vergoeding geschiedt naar SunPower's eigen oordeel. Wij hebben absoluut vertrouwen in de integriteit van de SunPower-technologie, en dit wordt bovendien bevestigd door talloze onafhankelijke onderzoeken en gebruikservaringen met meer dan 30 miljoen van onze zonnepanelen wereldwijd. Dit betekent dat u profiteert van de best mogelijke garantie en volledige gemoedsrust.

Image
SunPower 25-jaar Volledige Betrouwbaarheids-garantie logo