• Bouwondernemingen

    Nieuwe zonnewoningen

Het belangrijkste doel van huizenbouwers is om projecten op te leveren die succesvol zijn in de zin dat ze beantwoorden aan de verwachtingen van de klant. SunPower kan u helpen om innovatieve energieoplossingen te bieden waarmee u zich kunt onderscheiden. Omdat al vele mensen in huizen met zonne-energiesystemen van SunPower wonen, staan we bekend als een van de beste partners op het gebied van zonne-energie voor huiseigenaren.

Waarom u met ons moet samenwerken

U moet met ons samenwerken, omdat...onze technologie.

SunPower signature black solar panel

Superieure prestaties, superieure esthetiek

Als professional wilt u met de beste zonneproducten werken, om aan uw prestatievereisten en esthetische normen te voldoen. De SunPower® Signature Black zonnepanelen zeggen iets over uw goede smaak en zorgen voor een lagere maandelijkse energierekening.

Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. SunPower produceert panelen met een uitstekende energie-opbrengst1 en de betrouwbaarheid van een marktleider2. De zonnepanelen van SunPower produceren gedurende de eerste 25 jaar 55% met hetzelfde dakoppervlak meer energie dan conventionele panelen3. Dit betekent dat er minder dakoppervlak nodig is voor dezelfde hoeveelheid zonne-energie.

Kies voor prestaties en elegantie in één met onze SunPower Signature Black-panelen.

  • 1. 1% meer energie dan de E-serie, wat de meeste energie was per nominal wattage in vergelijking tot de tien grootste fabrikanten van zonnepanelen (negen van de tien grootste fabrikanten warden getest, gebaseerd op Photon Consulting 2013, verscheepte siliciummodules). Photon International, 2012 en 2014
  • 2. 3 Nummer-1- positive in “Fraunhofer PV Durability Initiative for Solar Midules: Part 2”. Photovoltaics International, 2014. Campeau, Z. et al. “SunPower Module Degradation Rate”, SunPower-Whitepaper, 2013.
  • 3. SunPower 400 W, 22,6% rendement, in vergelijking met een conventioneel zonnepaneel op rasters van dezelfde grootte (280 W p-multi, 17% efficiënt, circa 1,64 m2), 8% meer energie per watt (gebaseerd op PVSim voor een gemiddeld Amerikaans klimaat), 0,5% minder degradatie/jaar (Jordan, et. al. Robust PV Degradation Methodology and Application. PVSC 2018).
home construction workers

Maak uw projecten duurzamer

Zonne-energie is hard op weg een integraal onderdeel te worden van nieuwe woningbouwprojecten. We hebben veel ervaring met het samenwerken met huizenbouwers en kunnen u helpen een ongeëvenaarde zonne-oplossing te bieden. Op die manier voldoet u eerder aan uw verplichtingen op het gebied van hernieuwbare energie en geeft u uw klanten gemoedsrust door te kiezen voor de hoogwaardige zonne-energieproducten van SunPower®. Er is geen beter moment om zonne-energie toe te passen dan tijdens een nieuwbouwproject.

Of u zonne-energiesystemen nu standaard dan wel als optionele upgrade wilt aanbieden, wij kunnen met u samenwerken bij het bouwen van woningen waarmee huiseigenaren geld kunnen besparen en elektriciteit kunnen opwekken.

Neem contact met ons op voor een aangepast programma voor uw bouwproject.

Gratis telefoonnummer Nederland: 0800 0233 980
Gratis telefoonnummer België: 0 800 786 35

Of

close up of a sunpower solar panel

Cradle To Cradle-certificering

cradle to cradle certified silver

Als u voor de zonnepanelen van SunPower kiest, kiest u voor zonnepanelen die niet alleen duurzame energie produceren maar ook op een uiterst duurzame wijze zijn vervaardigd.

Cradle to Cradle Certified Silver is een geweldige prestatie en we zijn vooral vereerd dat onze E-serie en X-serie gelijkstroom zonnepanelen de eerste zonnepanelen ter wereld zijn die deze onderscheiding hebben ontvangen 4. De certificering is een symbool voor ons streven om anders na te denken over stroomvoorziening in de wereld door het aanbieden van energie-oplossingen die inherent duurzaam en voordelig zijn.

Als u voor de zonnepanelen van SunPower kiest, zet u een grote stap richting de bescherming van het milieu en de overgang naar groene energie (met respect voor de natuurlijke omgeving en de mensen die het product vervaardigen, evenals het gebruik van hernieuwbare energie en het behoud van water).

Draagt bij tot meer LEED-categorieën dan conventionele panelen*

  • *. Levert een bijdrage aan de categorieën Materialen en Resourcekredieten. SunPower staat ook vermeld in de Declare database.

Ons verschil

Innovatieve oplossingen

Innovatieve oplossingen

Onze zonnepaneeltechnologie is nog maar het begin. SunPower blijft innoveren om de meest geavanceerde producten en oplossingen te bieden. Onze innovaties zullen een fundamentele verandering teweegbrengen voor de toekomst van energie.

custom-sale-programme

De toegewijde mensen van SunPower zijn er om u te helpen

SunPower heeft tal van woningbouwprojecten geleid: vanaf het allereerste begin kunt u erop vertrouwen dat ons team zich over de vele aspecten van uw plan zal ontfermen.

  • Wij kunnen u helpen bij het definiëren van uw project
  • Ook kunnen wij u van modellen en simulaties voorzien die u inzicht geven in de optimale plaatsing van de zonnepanelen

Neem contact met ons op voor een aangepast programma voor uw bouwproject.

Gratis telefoonnummer vanuit Nederland: 0800 0233 980
Gratis telefoonnummer vanuit België 0 800 786 35

Of