• Grote ondernemingen

    Een gloednieuwe dag

Een gloednieuwe dag

Toonaangevende bedrijven hebben al geconstateerd dat efficiënt en verantwoord werken niet alleen goed is voor de PR: het is een goede manier van zakendoen. En nu bent u aan de beurt.

 Help ons bij het opnieuw vormgeven van onze energietoekomst met de commerciële zonne-oplossingen van SunPower®.

critical-elements-commercial-solar-project-success

Succes is geen geheim

Het aanboren van het volle vermogen van zonne-energie vereist een zorgvuldige afstemming van zonne-energie, projectfinanciering en lokaal en nationaal beleid. Het inpassen van alle puzzelstukjes kan een ontmoedigende taak zijn.

SunPower kan u hierbij helpen. Wij bieden totaaloplossingen voor zonne-energie op maat, bedoeld om u te helpen uw financiële doelstellingen te bereiken.

Subhead: 
De meeste toonaangevende energie-inkopers kiezen voor SunPower
Body: 

 

 

sunpower-more-energy-from-same-space-gray

Meer energie, meer besparing

Wij begrijpen dat u, wanneer uw zonne-energiesysteem meer energie levert, een grotere totale besparing op uw elektriciteitsrekening kunt realiseren zodra uw systeem wordt geactiveerd... vanaf de eerste dag, de eerste maand en nog tientallen jaren lang.

Vergeleken met conventionele zonnepanelen produceert een commercieel zonnepaneel van SunPower® gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie met hetzelfde dakoppervlak.1

  • 1. SunPower-paneel van 327 W vergeleken met een conventioneel paneel (250 W, 15,3% efficiëntie, circa 1,6 m2), 8% meer energie per watt, 0,75%/jaar tragere degradatie. BEW/DNV Eng. "SunPower Yield Report", 2013. Campeau, Z. et al. "SunPower Module Degradation Rate", SunPower-whitepaper, 2013. Zie www.sunpower.com/facts voor meer informatie.

Het is ons beleid om op de hoogte van het beleid te zijn

Voor uw project hebt u een partner nodig met de juiste kennis, expertise en visie om kansen te identificeren en te helpen bij het plannen van uw zonne-implementaties. Laat ons weten wat uw doelstellingen zijn. Wij zullen u helpen bouwen aan een strategisch energieplan.​