oasis key components
SunPower® C1 Tracker

In combinatie met de zeer efficiënte SunPower-zonnepanelen zet de SunPower C1 Tracker een nieuwe standaard voor de energie-efficiëntie van zonne-energiecentrales neer. De SunPower C1 Tracker produceert meer zonne-energie per hectare. Eigen traceringsalgoritmen maximaliseren de capaciteit van zonne-energiecentrales en produceren tot 25% meer energie dan systemen met vaste/kantelbare zonnepanelen.

oasis key components
Slimme omvormer

De Oasis® omvormer vormt een essentieel onderdeel van elke zonne-energiecentrale en is ontworpen om de energieopbrengst in grootschalige zonne-energiesystemen te maximaliseren. De slimme omvormer voor de Oasis zonne-energiecentrale is voorzien van geavanceerde functies, zoals tolerantie tegen onderspanning, inperkingsregeling en blind-zonnevermogen, wat de interoperabiliteit tussen netwerken voor FV-centrales verbetert.

oasis key components
Standaard gelijkstroom

SunPower kan u helpen bij het terugdringen van de systeemkosten voor uw zonne-energiecentrale. We hebben het voedingsblok elektrisch en mechanisch zo vormgegeven dat de bedrading in het veld tot een minimum beperkt blijft en lagere arbeids- en installatiekosten vergt.

oasis key components
Tracker-bewaking en -regeling

Dankzij de nauwkeurige controles die in het SunPower® Tracker Monitoring and Control System (TMAC™) zijn ingebouwd, produceert uw zonne-energiecentrale meer energie. Geavanceerde controles kunnen anticiperen op storm en noodweer en zo de installatie beschermen. Een beveiligde internetverbinding biedt eenvoudig toegang op afstand voor een grotere operationele efficiëntie en lagere onderhoudskosten.

oasis key components
SCADA

Het intuïtieve SCADA-systeem stelt eigenaars van grootschalige zonne-energiecentrales in staat de werking van hun FV-zonnepanelen te visualiseren. Naast een snelle inbedrijfstelling en historische rapporten biedt de informatie van het SunPower SCADA-systeem u het inzicht dat u nodig hebt om uw energieproductie beter te beheren. Het systeem helpt u ervoor te zorgen dat uw zonne-energiecentrale aan de vereisten van het elektriciteitsnet voldoet door een maximale systeembeschikbaarheid.