Play

Betere producten voor zonne-energie

Play

Stelt conventionele zonnepanelen in de schaduw

De Maxeon® zonneceltechnologie, die door SunPower in Californië is ontwikkeld, haalt meer energie uit elke straal zonneschijn. Voeg daar onze elegante vormgeving en indrukwekkende duurzaamheid aan toe.

restechrev

SunPower® Maxeon® kwaliteitscellen

Vergeleken met een conventioneel paneel produceert een zonnepaneel van SunPower gedurende de eerste 25 jaar 55% meer energie met hetzelfde oppervlak*.

  • *. SunPower 400 W, 22,6% rendement, in vergelijking met een conventioneel zonnepaneel op rasters van dezelfde grootte (280 W p-multi, 17% efficiënt, circa 1,64 m2), 8% meer energie per watt (gebaseerd op PVSim voor een gemiddeld Amerikaans klimaat), 0,5% minder degradatie/jaar (Jordan, et. al. Robust PV Degradation Methodology and Application. PVSC 2018).
residentialrev

Lage rekeningen, hoogwaardig ontwerp

De SunPower® Signature Black zonnepanelen zeggen iets over uw goede smaak en verlagen uw maandelijkse energierekening.

restechnolog3

De hardst werkende systemen onder de zon

Als u voor zonne-energie kiest, ga SunPower®. De zonnepanelen van SunPower zijn ontworpen om eerder te ontwaken, harder te werken en aan het eind van de dag later uit te schakelen. Zo profiteert u optimaal van de in overvloed beschikbare zonne-energie en van de enorme kostenbesparingen die deze oplevert.

Aantoonbare betrouwbaarheid

De zonnesystemen van SunPower zijn met veel zorg ontworpen, uitgebreid getest en dus opgewassen tegen de zwaarste omstandigheden: temperatuurschommelingen, windstoten, vocht, hagel, enzovoort. Daarom gaan we ervan uit dat onze zonnepanelen een bruikbare levensduur van ruim 40 jaar bieden*.

  • *. SunPower-whitepaper 'SunPower Module 40-Year Useful Life' (Bruikbare levensduur SunPower 40 jaar). Februari 2013. Bruikbare levensduur houdt in dat 99 van elke 100 panelen op meer dan 70% van het nominale vermogen blijft presteren.
sunpower-volledige-betrouwbaarheidsgarantie

Een betere garantie begint bij een beter product

SunPower biedt als enige 25 jaar garantie op zowel het paneel zelf, de prestaties ervan als de service. Wij zijn ervan overtuigd dat onze zonnepanelen u jarenlang meer energie en besparingen zullen opleveren*.

  • *. Deze service is uitsluitend van toepassing op zonnepanelen die geïnstalleerd werden in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.